Side Menu Languages Menu
Ara
Tüm Bölümler

Farz namazlardan önceki ve sonraki müekked sünnetlerin vakti

Ziyeretçi sayısı: 121
0 0

Soru: Değerli âlim Muhammed b. Salih el-Useymîn’in cevapladığı sorunun metni şöyledir: "Bazı âlimler, farz namazlardan önceki ve sonraki müekked sünnetlerin vaktinin ilgili farzın vaktinin girmesiyle başlayıp o vaktin çıkmasıyla sona ereceğini söylemektedirler.Diğer bazı âlimler ise, farzlardan önceki sünnetlerin vaktinin o farzın kılınmasıyla birlikte sona ereceğini söylerler.Bu konudaki tercihli görüş nedir?"
doc DOC 339KB İndir İndir
pdf PDF 303KB Okuma Okuma İndir İndir
  • Kaynak: IslamHouse
  • Yayımlamak tarihi: 14 Muharram 1436